fbpx

Politika privatnosti

Ko smo mi

Adresa našeg sajta je: https://prirodnakozmetikaizida.com.

Podaci 

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa i mesto za isporuku, e-mail i broj Vašeg mobilnog telefona.  Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vas kontaktiramo, kao i da isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu Vaše porudžbine.

U tom smislu, od Vas tražimo samo osnovne podatke koji su nam neophodni za sprovođenje internet prodaje, odnosno podatke koji će nam omogućiti da Vas informišemo o svemu što može doprineti poboljšanju naše usluge a samim tim i povećanju Vašeg zadovoljstva našom ponudom i uslovima kupovine.

Svi podaci prikupljeni kroz internet prodaju, uključujući i podatke o proizvodima koje naši članovi pretražuju i kupuju, odnosno o stranicama koje posećuju, biće pažljivo analizirani i obrađeni.

Vaši lični podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

Koristimo „kolačiće“ kako bi Vam pomogao da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme.

Korišćenje naših servisa podrazumeva Vašu saglasnost sa navedenim uslovima korišćenja. Sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim kupcima

Komentari

Kada posetioci ostave komentar u ponuđenoj formi, skupljamo samo podatke vidljive u formi. Politika privatnosti servisa Gravatar je dostupna na adresi: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja komentara, vaša profilna slika je vidljiva u kontekstu komentara.

U koliko ostavite komentar na našem sajtu, imate opciju da sačuvamo ime i e-mail adresu u kolačićima. Postoje da bi vama bilo lakše da napišete sledeći komentar. Traju jednu godinu.

Ako se logujete, poslaćemo vam privremeni kolačić. On ne sadrži lične podatke i briše se kada zatvorite brauzer.

Kada se logujete, takođe prihvatate kolačiće koji čuvaju vaše podatke za logovanje i opcije izbora. Kolačići za logovanje traju dva dana a izbora godinu dana. Ako izaberete „Zapamti“, kolačići logovanja traju dve nedelje. Kada se izlogujete, brišu se. 

Ako izmenite ili objavite članak, biće sačuvan dodatni kolačić. Vezuje se za ID posta i traje jedan dan.

Ugrađen sadržaj drugih sajtova

Postovi na našem sajtu mogu sadržati ugrađen sadržaj (videe, slike , članak). Saržaj sa drugih sajtova je isti kao i prilikom posete tih sajtova.

Ovi sajtovi mogu sakupljati podatke o vama, možda koriste kolačiće i drugo.

Kako delimo sadržaje

U koliko zatražite reset lozinke, vaša IP adresa će biti deo mail-a za reset.

Čuvanje podatke

U koliko ostavite komentar, komentar i metadata ostaju sačuvani neograničeno. Ovo je radi prepoznavanja i odobravanja daljih kometara automatski. 

U koliko se neki korisnik registruje na našem sajtu, čuvamo njegove podatke registracije unete na profil. Svaki korisnik može videti, brisati i menjati svoje podatke.

Vaša prava nad podacima

U koliko imate nalog na sajtu, ili ostavite komentar, možete dobiti fajl sa vašim podacima. Možete zahtevati i da izbrišemo vaše podatke. To se ne odnosi na podatke koje moramo čuvati zbog administrativnih, zakonskih ili pitanja sigurnosti. 

Kako selektujemo podatke

Komentari posetioca mogu biti provereni kroz spam detektor, koji je automatski servis.